twitter
    Troba'ns a Twitter :)

Obriu Pas. El teu blog!

Obriuencas... obriuencs... ja som aquí... i amb més força que mai... es per això que volem obrir aquest blog, el vostre blog, a tothom.
Així, l'idea es que pugueu penjar aquí els vostres articles (que podeu preparar documentant-vos en les xarxes socials, mitjans alternatius, etc.), escrivint sobre allò que desitgeu i que no estigui en una línia contraria a la del casal (es a dir... no val fer un article sobre "les bondats de la C.E.O.E."): autogestió, institut luis vives, reforma laboral, grècia, islandia, ocupació, associacionisme, participació ciutadana, decreixement, etc.
El vostre article, l'haureu d'enviar a cjobriupas@gmail.com, posant com a "asumpte" del e-mail el text següent: "OBRIUPAS.BLOGSPOT.COM". També haurieu d'indicar el vostre nom (ex: Gerardo Díaz Ferrán) o sobrenom (ex: Gato montés-puma) que voleu que aparegui al blog.
Un "concili de savis obriuencs" l'estudiaran detenidament, i si resulta l'elegit, serà publicat al blog. L'idea es publicar un per setmana.
Endavant i ànims, joves escriptors. :-)

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest article és digne de marcar en la meva opinió. Val la pena estalviar per a futures referències. És una lectura fascinant, amb molts punts vàlids per a la contemplació. He de coincidir en gairebé tots els punts fets en aquest article.