twitter
    Troba'ns a Twitter :)

¡Botiga Gratis a Barberà! ¿Què és? ¿Com funciona? ¿On es troba? [V2]





Com moltes ja sabeu, el nou espai de BOTIGA GRATIX al local ja està funcionant al Casal de Joves Obriu Pas (C/Pere Sanfeliu, N/ 24-26 baixos, Barberà del Vallès).
Aquest, és un projecte amb el que volem avançar en la consolidació d'un espai de referència per crear noves relacions de consum que no estiguin basades en la transacció de capital.
Un projecte de reutilització i intercanvi gratuït com a alternativa al model actual de consum, per que el que tu no vulguis o no facis servir, li pot ser molt útil a qualsevol altre persona, ¡Donem-li vides a les coses!




En aquest, podràs trobar tot tipus de roba, sabates, bambes, patins, televisors, monitors d'ordinador, llibres, cd's, bolsos, bosses, electrodomèstics, tecnologia...
Vine a visitar-nos!!!




Però tingues present el següent:
* La Botiga Gratix és un espai on els diners no son benvinguts.
* Agafa allò que et faci falta i et sigui necessari, ¡No t'ho emportis tot! ¡Acumular es especular!!
* Pots portar coses que ja no et facin falta, però recorda que han d'estar en bon estat.
* Recorda que no som un abocador, sinó un espai per compartir.



 


Recordeu, tots els dimecres obrim l'espai Botiga Gratix de 19h-21h. Un espai que vol ser un punt de referencia per trobar entre totes noves alternatives al consum capitalista.
¡Reutilitza! ¡No donis corda a la maquinaria de superproducció!






P.D.: Voleu més informació sobre la botiga gratis? Afegiu-vos al seu grup Facebook oficial --> http://www.facebook.com/groups/507159436013210/ o... encara millor, veniu a veure-la per vosaltres mateixes :-)