twitter
    Troba'ns a Twitter :)

comença el compte enrera...

El esdeveniment més esperat de l'any ja és aquí! Les celebracions pel 15è aniversari del Casal de Joves Obriu Pas arrenca el proper diumenge 17 de febrer, just un dia abans de la data exacta de l'aniversari.



Com a tret de sortida hem preparat una festa que començarà a la 1 del migdia a la plaça de la Vila, amb un acte públic en el que socis fundadors i actuals, presentaran el projecte, la programació d'aquest any per acabar brindant conjuntament. A continuació, al mateix lloc, tindrà lloc un dinar popular en el que les diferents generacions que hem anat passant pel casal i tota al gent que ha compartit aquest camí ens seurem al voltant de la mateixa taula. El preu dels tikets es de 6 eurus i els podeu reservar a obriupas@casaldejoves.org. Per acabar, a la tarda, disfrutarem d'una mostra de cultura urbana. Ens mourem fins al local del Casal, al carrer Pere Sanfeliu, 24-26, on la persiana será pintada amb un graffiti per artistes locals, mentre que DJ Rote, de la Aj Barbetrònica, posarà l'ambient musical a la tarda, amb el millor del hip hop i el soul.



En aquesta jornada es presentarà oficialment el programa d'activitats de l'aniversari, us podeu descarregar el díptic fent clic aqui.



us esperem a totes!!