twitter
    Troba'ns a Twitter :)

FRIKANDÓfestival: el subterrock més friki

El SUBTERROCK és un cicle de concerts que va molts anys que organitza el Casal de Joves en diferents espais de Barberà del Vallès. Des del seu naixement ha estat un espai per la difusió de les propostes musicals més properes i amateurs així com una alternativa de lleure nocturn a la minsa agenda barberenca. Aquest any, amb la retallada en el nombre de concerts i amb ganes de superar l’anterior model del Subterrock ens plantegem molts reptes per millorar la organització, la qualitat, la varietat i en general el nivell dels concerts.

La primera mostra d’aquesta nova etapa arriba el proper dissabte 14 de març, a partir de les 22h a la Torre d’en Gorgs, que acollirà el “FRIKANDÓfestival, el subterrock més friki”. Centrat en la basta temàtica del frikisme d’ampli espectre, us convidem a regirar antigues samarretes i xapes, ajustar-vos la perruca i capbussar-vos en el FRIKANDÓ. Ambientació, decoració, projeccions, disfresses... tot girarà al voltant d’aquest món. També tindrà lloc el concurs FRIKATLON, en el que tindreu la possibilitat de compartir les vostres habilitats i el vostre nivell tant a nivell televisiu, amb El Trivial dels Simpson, a nivell musical, amb La Oreja de Van Gaal, o a nivell viciat, amb el MarioKart.

La essència del Subterrock, però, continua sent la música, i aquesta estarà representada al més alt nivell. Comptarem amb la jove banda “Man Project Sound”, provinents de La Guineueta ens presenten el seu espectacle multidisciplinar, una narco-fusió que fica a la turmix tots els estils i influències imaginables. Els “Zapping DJ’s” seran els encarregats de posar música al FRIKATLON, aquests punxadiscos locals s’han guanyat per mèrits propis ser en aquesta festa.

ELS GRUPS:

ZAPPING DJ'S

MAN PROJECT SOUND

(myspace.com/manprojectsoundsystem)

Com arribar?

Ver mapa más grande

Patrocinen:

Aquest salt endavant del Subterrock no seria possible sense el suport econòmic de alguns establiments de la ciutat que volem reconèixer en aquest espai:

Ramos Guitars, c/Marquesos de Barberà, 47 Luthier Custom Shop, construcciones, reparaciones y venta de accesorios. www.ramosguitars.com

Comes? c/ Pere Sanfeliu, 39 Bar, Frankfurt, Cafeteria TLF: 93 729 65 66

Ca La Maria, c/ Consell de Cent, 40 Llaminadures, Fruits Secs, Aperitius, Begudes, Pastes, Fruita.

Lakua, c/Verge de l'Assumpció, 60 Tatuatges i pírcings tavialegre@hotmail.com

54 g@llery c/ Consell de Cent, 54 Juan Muñoz, Fotografo www.juanmuñoz54gallery.com

Ver mapa más grande