twitter
    Troba'ns a Twitter :)

un any després..

TORNA LA MARATÓ DE L'ESPECTACLE...

Una tarda de diumenge de fa aproximadament un any, en el marc d’una activitat del 15è aniversari del Casal de Joves Obriu Pas, vam viure una experiència que creiem irrepetible. Durant les hores que va durar La Marató de l’Espectacle, el reguitzell d’actuacions que ens transportaven a mons imaginaris ens van deixar impressionats i van crear un ambient màgic que es podia respirar a la sala celler de la Torre d’en Gorgs. Un cop acabada i recollida, encara sense païr les emocions, una idea es feia crit: no esperaríem a un nou aniversari per reviure allò.

Aquest proper diumenge 17 de maig, a partir de les 17h, torna la màgia a la Torre d’en Gorgs, que acollirà “LA MARATÓ DE L’ESPECTACLE ‘09”. Aquesta edició repeteix la exitosa fórmula de l’any passat, que durant 4 hores ininterrompudes omplirà l’escenari de la Torre amb mostres artístiques de les més variades disciplines. Si hem de buscar un denominador comú a totes les persones que compartiran amb nosaltres les seves sensibilitats i habilitats, és la seva estima i arrelament amb el casal i Barberà. La música ocuparà un espai destacat amb l’actuació de “Kayfast”, una coneguda banda barberenca que ha preparat especialment per la ocasió un show en acústic. Ens tornaran a visitar els “Sinensayo”, que provinents de l’escola de música de Sant Quirze, van debutar en concert en l’anterior Marató i un any després tornen per mostrar-nos la seva evolució. Com l’any passat, la dansa tindrà un espai destacat. Repeteixen el grup de ball flamenc “Vente Tacones” i com a novetat podrem gaudir de la dansa del ventre més reconeguda de Barberà, de la mà de “Rosana”. També hi haurà lloc per una exhibició de cultura urbana i uns joves breakers ens mostraran el seu “street dance”, que anirà percedida d'una exhibició de beatbox per part de "Arias". El teatre estarà present amb el jove grup local “Paranöia”, que ens presentaran un seguit de sketchs còmics en primícia mundial. Una altra disciplina que des de la nit dels temps arrenca somriures i admiració del públic es el circ i els malabars, camp que explorarem amb “Zaka”. Les disciplines més clàssiques també poden combinar-se i la transversalitat és l’eix d’altres de les propostes. És el cas de “Izan”, que amb la seva guitarra combinarà notes, paraules, acords i veu, en una combinació que ens posarà els pels de punta. També barregen diferents disciplines en la performance teatral que es realitzarà amb l’acompanyament del músic uruguaià “Santiago Castillo”.

Però la nostra simpatia i curiositat no té prou amb les arts escèniques, per això en La Marató de l’Espectacle també hi haurà un espai pels joves creadors plàstics barberencs. Tindran lloc per mostrar-nos les seves creacions en camps com la pintura, l’escultura o l’art multimèdia. I per fer front a aquesta cursa de resistència també acompanyarà durant tota l’activitat un servei de barra amb el que calmar la set o picar alguna cosa

fotos de l'any passat video de l'any passat: